fbpx

10 tehokasta kuntoiluliikettä Well Gym -kuntosalilla

Kuntosali Well Gym

Well Gym hinnasto

12kk 39,90€/kk | 6kk 49,90€/kk | 1kk 59,90€/kk | Seniorit 29,90€/kk | 10-kortti 90€ | Kertakäynti 10€

1. Miksi valita Well Gym kuntosali?

Well Gym kuntosali on Kuntosali-alan johtava toimija, joka tarjoaa asiakkailleen parhaan mahdollisen kuntosalikokemuksen. Tavoitteenamme on taata hyvinvointi ja terveys kaikille asiakkaillemme tarjoamalla laadukkaita ja tehokkaita kuntosaliharjoittelumahdollisuuksia. Henkilökuntaamme kuuluu ammattitaitoisista ja motivoituneista valmentajia, jotka auttavat sinua saavuttamaan omat tavoitteesi.

Well Gym kuntosali tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman laitteita ja harjoittelumahdollisuuksia. Olipa tavoitteenasi lihaskunnon kasvattaminen, painonpudotus tai yleisen hyvinvoinnin parantaminen, meiltä löydät kaiken tarvittavan. Lisäksi tarjoamme monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, joihin voit osallistua.

2. Kymmenen tehokasta kuntoiluliikettä Well Gym kuntosalilla

1. Kyykky: Kyykky on yksi kaikkein tehokkaimmista liikkeistä, joka kehittää alavartalon voimaa ja lihasmassaa. Pyrimme tarjoamaan sinulle parhaat olosuhteet kyykyn tekemiseen oikealla tekniikalla ja erilaisilla vastuksilla.

2. Punnerrus: Punnerrus on erinomainen liike, joka vahvistaa ylävartalon lihaksia, erityisesti rintalihaksia ja hauiksia. Tarjoamme erilaisia punnerrusvälineitä, kuten tasapenkkiä ja Smith-laite, jotta voit harjoitella oman tasoisesi vastuksen kanssa.

3. Soutu: Soutu on loistava liike selän ja olkapäiden lihasten vahvistamiseen. Meiltä löydät erilaisia soutulaitteita, kuten soutuselkälaite, jotta voit tehdä tehokkaita soutuliikkeitä ja kehittää ylävartalon voimaa ja kestävyyttä.

4. Jalkaprässi: Jalkaprässi on erinomainen liike jalkojen lihasten, erityisesti etureisien ja pakaroiden kehittämiseen. Meillä on käytössäsi monipuoliset jalkaprässit eri vastuksilla, jotta voit treenata juuri omien tarpeidesi mukaisesti.

5. Leuanveto: Leuanveto on vaativa mutta erittäin tehokas liike ylävartalon lihaksille, erityisesti selkälihaksille. Tarjoamme leuanvetotelineen erilaisilla vastuskuminauhoilla sekä lisäpainovyöllä, jotta voit kehittää voimatasoasi vähitellen oman tasosi mukaisesti.

6. Penkkipunnerrus: Penkkipunnerrus on erittäin suosittu liike rintalihasten kehittämiseen. Meiltä löytyy tasapenkit, kisapenkit ja Smith-laitteet erilaisilla painoilla, joten voit treenata tehokkaasti rintalihaksiasi.

7. Vatsalihasliikkeet: Vatsalihakset ovat tärkeä osa keskivartalon voimaa ja tasapainoa. Tarjoamme monipuoliset laitteet ja välineet, kuten vatsarullat ja vatsapenkit, joiden avulla voit kehittää vatsalihaksiasi.

8. Hauiskääntö: Hauiskääntö on suosittu liike, joka kehittää hauislihaksia. Meillä on erilaisia vapaapainoja ja laitteita, joiden avulla voit treenata hauiksiasi tehokkaasti.

9. Olkapään nostot: Olkapään nostot ovat tehokas liike olkapäiden ja yläselän lihasten kehittämiseen. Tarjoamme monipuoliset laitteet ja painot, joiden avulla voit tehdä erilaisia olkapään nostoja.

10. Kahvakuulaharjoittelu: Kahvakuulaharjoittelu on erinomainen tapa kehittää koko kehon voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Meiltä löydät erilaisia kahvakuulia ja ohjausta kahvakuulaharjoitteluun.

Mahdolliset tarjoukset ja uutiset Well Gym kuntosalilla voit tarkistaa kotisivuiltamme osoitteessa http://www.wellgym.fi. Tervetuloa liikkumaan ja kehittämään itseäsi Well Gym kuntosalille!

Kuntosali kuntoilijoille ja urheilijoille

Well Gym kuntosalilla liikunta on intohimo, terveys on prioriteetti ja saavutukset ovat päämäärä. Ymmärrämme, että jokaisella kuntoilijalla ja urheilijalla on omat tavoitteensa ja tarpeensa, joihin haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

PAINONNOSTO, JUOKSUSUORA JA TATAMI OSITTAIN POIS KÄYTÖSTÄ 1-2.9.2023 WELL GYM TAMPERE Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi...