fbpx

Aloita matkasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia Well Gymin avulla

Kuntosali Well Gym

Well Gym hinnasto

12kk 39,90€/kk | 6kk 49,90€/kk | 1kk 59,90€/kk | Seniorit 29,90€/kk | 10-kortti 90€ | Kertakäynti 10€

Tervetuloa Well Gymille!

Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia? Well Gym kuntosali on juuri sinulle oikea paikka. Meidän tavoitteenamme on auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi kunto ja elämäntapa. Liitymällä Well Gymin jäseneksi saat mahdollisuuden hyödyntää alan parhaita ohjaajia, laadukkaita laitteita ja inspiroivaa treeniympäristöä. Olemme tehneet kaikkemme, jotta voit saada parhaan mahdollisen kokemuksen terveytesi ja hyvinvointisi parantamiseksi.

Laadukkaat ohjaajamme

Well Gymin erottaa monista muista kuntosaleista ammattitaitoiset ja kokeneet ohjaajamme. He ovat valmiina auttamaan sinua joka askeleella kohti tavoitteitasi. Olitpa sitten vasta aloittamassa kuntoilua tai jo kokenut treenaaja, ohjaajamme osaavat räätälöidä sinulle sopivan harjoitusohjelman. He eivät ainoastaan auta sinua tekniikassa ja suorituksessa, vaan myös motivoivat ja kannustavat sinua matkallasi.

Laadukkaat laitteet ja tilat

Well Gymin tilat on suunniteltu tukemaan treenejäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on laaja valikoima laitteita ja välineitä, joilla voit monipuolisesti harjoittaa eri lihasryhmiäsi. Olitpa kiinnostunut voimaharjoittelusta, aerobisesta treenistä tai ryhmäliikunnasta, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva väline tai laite. Lisäksi tilamme on aina siisti ja viihtyisä, jotta voit keskittyä täysin treeniisi ilman häiriötekijöitä.

Inspiroiva treeniympäristö

Well Gymin treeniympäristö on suunniteltu inspiroimaan sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Hyvä musiikki ja motivoiva ilmapiiri luovat energisen tunnelman, jossa voit antaa kaikkesi. Lisäksi tarjoamme erilaisia ryhmäliikuntatunteja Tampereella, joissa voit treenata porukassa ja löytää uusia treenimuotoja. Haluamme, että jokainen jäsenemme kokee treenien olevan sekä tehokkaita että hauskoja.

Liity meille jäseneksi

Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia? Liity Well Gymin jäseneksi ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Meillä saat laadukkaan ohjauksen, laitteet ja ympäristön, jotka tukevat sinua jokaisessa treenissäsi. Tartu tilaisuuteen ja liity joukkoomme jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme tukemaan sinua terveemmän ja vahvemman elämän saavuttamisessa.

Kuntosali kuntoilijoille ja urheilijoille

Well Gym kuntosalilla liikunta on intohimo, terveys on prioriteetti ja saavutukset ovat päämäärä. Ymmärrämme, että jokaisella kuntoilijalla ja urheilijalla on omat tavoitteensa ja tarpeensa, joihin haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

PAINONNOSTO, JUOKSUSUORA JA TATAMI OSITTAIN POIS KÄYTÖSTÄ 1-2.9.2023 WELL GYM TAMPERE Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi...