fbpx

Kuntoilun hyödyt ja vaikutukset kehoon

Kuntosali Well Gym

Well Gym hinnasto

12kk 39,90€/kk | 6kk 49,90€/kk | 1kk 59,90€/kk | Seniorit 29,90€/kk | 10-kortti 90€ | Kertakäynti 10€

Kuntoilun hyödyt keholle

Liikunnan harrastaminen tuo lukuisia hyötyjä sekä fyysiselle että psyykkiselle terveydelle. Well Gym kuntosali uskoo vakaasti näiden hyötyjen voimaan ja haluaa kannustaa ihmisiä säännölliseen liikuntaan.

Ensinnäkin, kuntoilun myönteiset vaikutukset kehoon ovat kiistattomia. Säännöllinen liikunta auttaa parantamaan kestävyyttä ja sydän- ja verenkiertojärjestelmän toimintaa. Ajoittainen hengästymisen tunne on merkki siitä, että elimistösi on haastettu, ja tämä auttaa vahvistamaan sydäntäsi. Lisäksi liikunta auttaa myös ylläpitämään terveellistä painoa ja edistää aineenvaihduntaa, mikä voi auttaa ehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta ja sydänsairauksia.

Kuntoilun vaikutukset mielenterveyteen

Well Gymillä tiedämme myös, että kuntoilu vaikuttaa positiivisesti mielenterveyteen. Liikunta vapauttaa endorfiineja, joita usein kutsutaan onnellisuushormoneiksi. Nämä hormonit auttavat vähentämään stressiä, ahdistusta ja masennusta, ja voivat jopa parantaa unen laatua. Kun liikut, tunnet olosi virkeämmäksi ja energisemmäksi pitkään harjoittelun jälkeen. Tuottavuutesi lisääntyy, ja stressi työssä tai opiskelussa tuntuu helpommalta käsitellä päivittäin.

Kuntoilun säännöllisyys on avainasemassa, ja Well Gym kannustaa kaikkia pitämään kiinni terveistä elämäntavoista. Liikunta ei välttämättä tarkoita kuntosalilla käymistä; kävely, pyöräily tai uinti voivat olla yhtä tehokkaita tapoja pysyä aktiivisena. Tärkeintä on löytää liikuntamuoto, joka tuo sinulle iloa ja jota voit jatkaa pitkällä aikavälillä.

Kuntosali kuntoilijoille ja urheilijoille

Well Gym kuntosalilla liikunta on intohimo, terveys on prioriteetti ja saavutukset ovat päämäärä. Ymmärrämme, että jokaisella kuntoilijalla ja urheilijalla on omat tavoitteensa ja tarpeensa, joihin haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

PAINONNOSTO, JUOKSUSUORA JA TATAMI OSITTAIN POIS KÄYTÖSTÄ 1-2.9.2023 WELL GYM TAMPERE Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi...