fbpx

Miten parantaa kuntoilua kotona

Kuntosali Well Gym

Well Gym hinnasto

12kk 39,90€/kk | 6kk 49,90€/kk | 1kk 59,90€/kk | Seniorit 29,90€/kk | 10-kortti 90€ | Kertakäynti 10€

Parhaimmat vinkit kotikuntoiluun

Kun haluat parantaa kuntoasi ja saavuttaa tavoitteesi, ei välttämättä tarvitse lähteä kauas kuntosalille. Haluamme tarjota sinulle monipuoliset mahdollisuudet treenata kotona. Kotikuntoilu on erinomainen vaihtoehto silloin, kun aikataulusi on kiireinen tai haluat treenata omassa rauhassa. Tässä artikkelissa jaamme parhaimmat vinkit kotikuntoiluun, jotta voit saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen.

Kotikuntoilun tärkeimmät perusvälineet

Kotikuntoilu tarvitsee järjestäytynyttä valmistautumista sekä perusvälineitä. Well Gym kuntosali tuntee tämän totuuden ja haluaa tarjota sinulle apua juuri näissä asioissa.

Ensinnäkin, kuntoilumatolla on suuri merkitys kotitreenin onnistumiselle. Kuntoilumatto tarjoaa sinulle alustan, jolla voit tehdä erilaisia harjoituksia kotonasi. Se tarjoaa myös tukea kehollesi ja estää liialliset iskut nivelissä. Well Gym kuntosali suosittelee valitsemaan laadukkaan kuntoilumaton, joka tulee kestämään pitkään ja tarjoaa tarvittavaa mukavuutta treeneihisi.

Toinen tärkeä perusväline on voimistelukeppi. Voimistelukeppi tuo monipuolisuutta harjoituksiin ja auttaa kehittämään sekä lihasvoimaa että tasapainoa. Well Gym kuntosali tarjoaa laajan valikoiman erilaisia voimistelukeppejä, joten voit valita juuri sinulle sopivan option kotitreeniisi.

Kotikuntoilun tehokkaat harjoitukset

Kotikuntoilussa on tärkeää valita oikeat harjoitukset, jotka tarjoavat monipuolisen ja tehokkaan treenin. Well Gym kuntosali suosittelee seuraavia harjoituksia:

1. Kyykkyhypyt: Kyykkyhypyt ovat erinomainen tapa kehittää alakropan lihasvoimaa. Aloita seisomalla jalat hieman leveämmässä haara-asennossa. Laskeudu lantiolla taakse päin ja tuo kädet eteenpäin rinnan tasolle. Tee sitten voimakas loikka ylöspäin ja ojenna samalla kädet suoraksi ylös. Toista liike 10-15 kertaa ja tee useampi sarja.

2. Lankku: Lankku on tehokas harjoitus, joka vahvistaa keskivartalon lihaksia. Asetu makuulle vatsalle ja nouse varpaille sekä kyynärvarsille. Pidä vartalo suorassa linjassa ja pysy tässä asennossa niin kauan kuin pystyt. Toista liike 3-5 kertaa ja tee useampi sarja.

Seuraamalla näitä vinkkejä ja hyödyntämällä Well Gym kuntosalin tarjoamia apuvälineitä, voit parantaa kuntoasi tehokkaasti ja mukavasti kotona. Olemme valmiina tukemaan sinua matkallasi kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia!

Kuntosali kuntoilijoille ja urheilijoille

Well Gym kuntosalilla liikunta on intohimo, terveys on prioriteetti ja saavutukset ovat päämäärä. Ymmärrämme, että jokaisella kuntoilijalla ja urheilijalla on omat tavoitteensa ja tarpeensa, joihin haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

PAINONNOSTO, JUOKSUSUORA JA TATAMI OSITTAIN POIS KÄYTÖSTÄ 1-2.9.2023 WELL GYM TAMPERE Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi...