fbpx

NETTIVALMENNUS SOPIMUSEHDOT

HYVÄKSYT NÄMÄ EHDOT OSTAESSASI 6KK TAI 12KK NETTIVALMENNUKSEN

Sporty World Oy:n nettivalmennuksiin sovellettavat yleiset sopimusehdot 

Näitä yleisiä sopimusehtoja (myöhemmin “ehdot”) sovelletaan Sporty World Oy:n (myöhemmin Well Gym) nettivalmennuksiin 1.10.2019 lukien.

1. Yleistä

1.1

Ehdot ovat osa Well Gym nettivalmennussopimusta (myöhemmin ”Valmennussopimus”), joka on laadittu sopimuksen tehneen henkilön (myöhemmin ”Asiakas”) ja Sporty World:n (myöhemmin ”Well Gym”) välillä. Nämä erityisehdot ovat saatavilla Well Gymin Internet-sivuilla wellgym.fi

2. Well Gym Nettivalmennukset

2.1
Well Gym Nettivalmennukset ovat kahdeksan viikon kestoisia valmennuksia. Asiakas saa verkkomaksun jälkeen viikon kuluessa valmennusohjelman ja pääsyn muihin valmennuksiin liittyviin oheispalveluihin.

2.2
Valmennussopimus on voimassa Sopimusehtojen mukaisin ehdoin 8 viikon määräajan.

3. Palvelun käyttöönotto

3.1
Saat maksun suoritettuasi sähköpostiisi ohjeet valmennukseen sekä rekisteröitymisohjeet Sportyplanner-palveluun. Harjoitusohjelma jaetaan sähköpostiisi viikon kuluessa ostosta, jonka jälkeen voit suorittaa valmennuksen omaan tahtiisi. 

Saat lisäksi ohjeet liittyä suljettuun Facebook-ryhmään, josta saat valmennukseen liittyviä vinkkejä ja voit olla yhteydessä Well Gym -valmentajaan.

4. Palvelun käyttöehdot ja Sportyplanner käyttäjätili

4.1.
Ostamasi Palvelu on henkilökohtainen. Palvelua ei siten voi siirtää toiselle henkilölle. Et saa luovuttaa, jakaa, kopioida tai siirtää millään tavalla saamaasi harjoitusohjelman linkkiä tai Sportyplanner sisältöä eteenpäin kolmannelle osapuolelle.

4.2.
Voit halutessasi luoda Sportyplanner-käyttäjätilin, jolloin saat valmennukseen liittyvät harjoitusohjelmat videoineen ja suoritusohjeineen sekä liikuntakalenterin omalle Sportyplanner-tilille.

Sportyplannerin käyttö on vapaaehtoista. Sportyplannerin käyttöä koskevat omat Käyttöehdot.

Sportyplanner käyttäjätili on henkilökohtainen, eikä sitä saa jakaa tai luovuttaa eteenpäin. Sinun tulee huolehtia tarkoin, että salasanasi pysyy vain omassa tiedossasi. Salasanan on oltava vahva ja vaikeasti arvattavissa, eikä sitä saa koskaan luovuttaa tai ilmaista toiselle henkilölle. Jos käytät Palveluita julkisella tai jaetulla tietokoneella, älä tallenna salasanaasi selaimen muistiin ja muista lopuksi kirjautua ulos Palveluista.

Jos Sportyplanner-käyttäjätilisi salasana joutuu ulkopuolisten tietoon, sinun tulee ilmoittaa siitä meille välittömästi. Ilmoituksen vastaanottamisen jälkeen vapaudut kantamasta vastuuta kyseisen käyttäjätilin toimista ja käyttäjätili jäädytetään, kunnes toimitamme sinulle tai tilaat itse uuden salasanan.

Jos epäilemme että Sportyplanner-käyttäjätiliäsi on käytetty väärin tai että joku muu kuin sinä käyttää käyttäjätiliäsi, voimme sulkea sen väliaikaisesti ja välittömästi ilman erillistä ilmoitusta. Sopimusrikkomuksissa ja väärinkäytöksissä sopimus voidaan purkaa ja käyttäjätili sulkea pysyvästi ilman ennakkoilmoitusta.

5. Palveluiden sisältö

5.1
Palveluissa voi olla Well Gymin ja muiden osapuolien, kuten käyttäjien ja yhteistyökumppaneidemme tuottamaa sisältöä. Käyttäjien tuottamaa sisältöä ovat esimerkiksi käyttäjien Facebook-ryhmään lähettämät viestit, kommentit, tekstit ja kuvat.

5.2
Emme vastaa Palveluiden käyttäjien tai muiden osapuolien Palveluihin lähettämästä sisällöstä, käyttäjien välisestä suorasta tai epäsuorasta viestinnästä, emmekä muiden osapuolien verkkosivujen sisällöistä, joihin Palveluissa saattaa olla linkkejä.

5.3.
Mitään valmennusohjettamme – suullista, kirjallista tai kuvattua –  ei tule tulkita lupaukseksi tai takuuksi omassa tavoitteessasi menestymisestä. Menestymisesi riippuu aina omasta tekemisestäsi, kokonaistilanteestasi sekä ohjeiden noudattamisesta.

Palveluiden kaikkien ohjeiden, neuvojen ja sisällön noudattaminen on täysin sinun oman harkintasi varassa ja niiden seuraukset sinun omalla vastuullasi.

6. Maksu

Tilatessasi palvelun, maksat oston yhteydessä koko valmennuksen 59,90€.

7. Peruutusehdot

7.1.
Mikäli peruutat tilauksesi ennen kuin olemme lähettäneet sinulle sähköpostitse harjoitusohjelman, voimme perua tilauksen ja saat rahat takaisin.

7.2.
Mikäli Sinulle on jo lähetetty sähköpostitse harjoitusohjelma, et voi enää peruuttaa valmennusta ja emme ole velvollisia maksamaan rahoja takaisin. Tämä pätee myös, vaikka ilmoittaisit meille ettet ole saanut meiltä sähköpostia.

7.3.
Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava asiakaspalveluumme sähköpostitse valmennus@wellgym.fi päätöksestäsi peruuttaa tilaus yksiselitteisellä tavalla. 

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käytöstä välittömästi ennen peruuttamisajan päättymistä, eli ennen kuin saat meiltä valmennuskohtaiset ohjeet sähköpostitse.

7.4.
Jos peruutat tilauksesi peruutusehtojen puitteissa, palautamme sinulle tähän tilaukseen liittyvät maksut. Teemme palautuksen viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Palautus tapahtuu samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt tämän Palvelun maksamiseen, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun. Palautuksesta ei aiheudu sinulle kustannuksia.

8. Asiakkaalle tiedottaminen, markkinointi sekä henkilötietojen käsittely 

8.1
Asiakas hyväksyy että maksaessaan Palvelun hänen antamansa tiedot tallennetaan asiakasrekisteriin.

Asiakas hyväksyy että hänelle voidaan lähettää tärkeitä Valmennukseen liittyviä tiedotteita sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Lisäksi asiakkaan erikseen hyväksyessä, asiakkaan tietoja voidaan käyttää Sporty World Oy:n tuotteiden ja palvelujen markkinointiin.

8.2.
Asiakkaalla on mahdollisuus nähdä hänestä tallennetut tiedot ja vaatia ne poistettavaksi toimipaikoissamme.

Asiakas kuitenkin ymmärtää, että poistamalla tiedot Well Gym asiakasjärjestelmästä, hän ei voi enää vastaanottaa Valmennuspalveluja ja on edelleen sitoutunut maksamaan jäljellä olevan Valmennuksen maksut palveluntarjoajalle.

8.3.
Asiakas hyväksyy sen, että Well Gym, samaan konserniin kuuluvat yritykset tai ulkopuoliset yritykset joiden palveluja Well Gym käyttää voivat rekisteröidä, tallentaa ja/tai käsitellä Asiakasta koskevia henkilötietoja (esimerkiksi yhteystietoja ja maksutietoja) sekä Asiakkaan käyttämiä Well Gym palveluita henkilötietolain (523/1999, muutoksineen) mukaisesti. Edellä mainittujen tietojen keräämisen tarkoituksena on hallinnoida ja huolehtia jäsenyydestä parhaalla mahdollisella tavalla sekä myös tiedottaa Jäsenelle Well Gymin kulloinkin tarjolla olevista palveluista. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät rekisteriselosteesta Well Gymin internet-sivuilla.

8.4.
Asiakkaan tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman Asiakkaan kirjallista suostumusta, poikkeuksena pakolliset lakiin perustuvat tietojen luovutukset.

8.5.
Edellä esitetty Asiakkaan suostumus Asiakkaan koskevien tietojen tallentamiseen, käsittelyyn ja luovuttamiseen Well Gymin markkinoinnissa on voimassa Valmennussopimuksen voimassaoloajan sekä kaksitoista (12) kuukautta Valmennuksen päättymisen jälkeen.

9. Palveluiden saatavuus ja toimivuus

9.1.
Palvelut ovat tarkoitettu toimivaksi modernien tietokoneiden sekä älypuhelinten ja tablettien internetselaimilla käyttöjärjestelmästä riippumatta. Palveluiden käytön tulisi periaatteessa onnistua kaikilla yleisimmillä uusimpia standardeja noudattavilla selaimilla. Eri järjestelmät voivat kuitenkin tarjota erilaisen käyttökokemuksen ja jotkin ominaisuudet eivät välttämättä toimi kaikissa ympäristöissä. Palvelut vaativat jatkuvan nopean internetyhteyden toimiakseen sujuvasti.

Koska Palveluiden toiminta riippuu lukuisista laitteeseesi ja verkkoyhteyteesi liittyvistä asioita, emme voi taata, että juuri sinun järjestelmäsi ovat täysin yhteensopivia Palveluiden kanssa. Emme myöskään vastaa laitteidesi tai verkkoyhteyksiesi tai muiden järjestelmiesi käytön opastamisesta tai teknisestä tuesta. Emme voi taata, että Palvelut toimivat jatkuvasti moitteetta kaikilla päätelaitteilla.

10. Immateriaalioikeudet

10.1.
Palvelun sisältämän tai Well Gymin Palvelun puitteissa käyttäjälle lähettämän aineiston omistusoikeus, tekijänoikeus, tavaramerkki- ja kaikki muut immateriaalioikeudet kuuluvat Well Gymille tai Sportyplannerille (Sportyfly Oy), ellei toisin ole ilmoitettu. Aineiston tai sen osan lainaaminen, kopiointi, tallentaminen, muokkaaminen, muuntelu, siirtäminen, luovuttaminen, muu hyväksikäyttäminen tai hyödyntäminen edes osittain ilman Well Gymin tai Sportyfly Oy:n ennalta antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.

10.2.
Nettivalmennuksessa asiakkaalle annettavat ohjelmat ja tiedot perustuvat Well Gymin tietotaitoon, joka on Well Gymin yksinomaista omaisuutta. Edellä tarkoitetut ohjeet ja muu aineisto annetaan Palvelun käyttäjälle ainoastaan vastaanottajan henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Ohjeiden tai muun aineiston luovuttaminen muille tai sen julkaiseminen ja jakaminen missä tahansa sähköisessä tai muussa mediassa on ehdottomasti kielletty. Tämän sopimusehdon vastaisesti menettelevä käyttäjä vastaa täysimääräisesti Well Gymille tekijänoikeus-rikkomuksella aiheuttamistaan vahingoista.

11. Vastuuvapaus, sovellettava laki sekä riitojenratkaisu 

11.1
Well Gym ei vastaa Asiakkaan Palvelujen käytön estymisestä, digitaalisten laitteiden ja verkkojen toimintahäiriöistä tai toimimattomuudesta tai muista Valmennussopimukseen kirjattujen Asiakkaan oikeuksiin kohdistuvista tilapäisistä rajoituksista, joiden voidaan osoittaa johtuvan Well Gymin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista syistä ja joita Well Gym ei ole voinut kohtuudella ennakoida saati estää (ns. force majeure).

11.2.
Valmennussopimukseen noudatetaan Suomen lainsäädäntöä.

11.3.
Asiakkaan ja Well Gymin väliset kiistat pyritään ratkaisemaan yhteistyössä. Jos yhteisymmärrykseen ei päästä, kumpikin osapuoli voi viedä kiistan käräjäoikeuden ratkaistavaksi.