fbpx

KUNTOSALI HARJOITTELU

Kuntosalistartti | Voimaharjoittelustartti | Kiinteät ja vahvat pakarat

8 vko 59,90€

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Toiminnallisen harjoittelun startti | Toiminnallinen harjoittelu edistyneille

8 vko 59,90€

8vko valmennukset

Kahdeksan viikon valmennukset voit aloittaa milloin vain. Saat ostamasi harjoitusohjelman  sähköpostitse viikon kuluessa maksutapahtuman jälkeen.

KUNTOSALIHARJOITTELUN VALMENNUKSET

Kasvata voimaa ja lihasmassaa tehokkaasti! Lisäämällä muutaman aerobisen harjoituksen viikkoon saat näistä myös tehokkaat rasvanpoltto-ohjelmat. Halusit siis kaventaa vyötäröä tai saada erottuvammat lihakset, näillä valmennuksilla ja valmentajan neuvoilla pääset haluamiisi tuloksiin!

KUNTOSALIHARJOITTELU

Jos et ole aiemmin harjoitellut kuntosalilla tai palaat painojen pariin tauon jälkeen, tämä ohjelma sopii sinulle. Se on myös tehokas, jos sinulla on aikaa enintään kahdelle treenille viikossa.

Treenit 3 x viikossa

Sisältää kaksi .
Valmennuksen kesto:
8 vko

VOIMAHARJOITTELU

Jos ehdit salille muutaman kerran viikossa, tätä ohjelmaa noudattamalla saat varmasti tuloksia aikaan! Koko vartalon treenit antavat mahdollisuuden tehokkaaseen rasvan polttamiseen ja toisaalta myös lihaksen ja voiman kasvattamiseen!

Treenit 4 x vko
Valmennuksen kesto:
8 vko

TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN VALMENNUKSET

Toiminnallisessa harjoittelussa keskitytään pääasiassa koko vartalon liikkeisiin ja käytetään monipuolisesti eri harjoitusvälineitä levytangoista ja käsipainoista kehonpainoliikkeisiin. Valmentajalta saat tukea harjoitteluusi ja huomaat saavasi tuloksia vauhdilla!

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU ALOITTELIJOILLE

Toiminnallinen harjoittelu sopii kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan monipuolisesti ja polttaa rasvaa! Tulet tekemään sekä voima- että kestävyysharjoittelua ja saat molemmista parhaat puolet irti yhdellä ohjelmalla. Kiinteämpi keho ja parempi kunto kulkevat siis käsi kädessä tämän ohjelman avustamana!

Treenit 4 x vko.
Sisältää kaksi salitreeniä ja kaksi aerobista treeniä.
Valmennuksen kesto:
8 vko

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Sinulle joka olet jo aiemmin harrastanut toiminnallista harjoittelua. Tässä ohjelmassa vaativampia ja monipuolisempia voima- ja kestävyystreenejä.  Toiminnallisella harjoittelulla saavutat voimakkaan ja kiinteän kehon.

Treenit 4 x vko.
Sisältää kolme salitreeniä ja yhden aerobisen treenin.
Valmennuksen kesto:
8 vko

HINNASTO

Valitse omiin tarpeisiin ja tavoitteisiin soveltuva valmennus.

Lyhyt kuuden viikon valmennus soveltuu Sinulle joka haluat päästä nopeasti treenaamaan tai haluat saada uusia vinkkejä treeneihin.

Pidemmät 6kk ja 12kk valmennukset soveltuvat tavoitteelliseen harjoitteluun ja tukevat elämäntapamuutoksen saavuttamisessa.