fbpx

Painonnostokurssi Tampere

Kurssit

PAINONNOSTOKURSSI

Lauantaisin 2.11.–23.11.2019

Alkeiskurssi klo 10.30–12.00

Jatkokurssi klo 12.00–13.30

 

  • Kurssi sisältää 4 kertaa 1,5h. 
  • Osallistujia kurssilla täytyy olla vähintään 8 hlö, jotta kurssi toteutuu.  
  • Kurssille otetaan max. 12hlö. 
  • Ohjaajana toimii Pihla Säynäjäkangas

OPI TEHOKKAAT JA TURVALLISET PAINONNOSTOLIIKKEET KUNTOSALILLE

PainonnostokurssI keskittyy olympianostojen, eli tempauksen ja työnnön harjoitteluun sekä tärkeimpien apuliikkeiden ja osaharjoitteiden opetteluun.

Alkeiskurssilla nostotekniikkaa lähdetään rakentamaan perusteista alkaen, joten aiempaa kokemusta painonnostosta ei tarvitse olla. Alkeiskurssi sopii kaikille iästä tai urheilutaustasta riippumatta.

Jatkokurssi on tarkoitettu niille, joille painonnostoliikkeet ovat jo tuttuja. Jatkokurssilla keskitytään tarkemmin oikeaoppiseen nostotekniikkaan ja painonnostoliikkeitä tukevaan harjoitteluun.

Tule mukaan laittamaan kuntosalitekniikat kuntoon!

KURSSIN HINTA:

Well Gym jäsenille 45€ (4krt)
Ei jäsenille 60€ (4krt)

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. 

Kurssimaksu suoritetaan ennen ensimmäisen tunnin alkua Kauppi Sports Centerin infotiskille. 

 

KURSSIN OHJAAJA

PIHLA SÄYNÄJÄKANGAS

Pihla on harrastanut painonnostoa päälajinaan vuodesta 2014 ja kilpaillut ensimmäisissä yleisen sarjan SM-kilpailuissa vuonna 2015. Ohjauskokemusta löytyy painonnostosta niin harrastajien kuin urheilijoidenkin puolelta.

Pihlan mielestä painonnostossa on parasta se, että painonnostossa voi keskittyä kahteen liikkeeseen ja niiden tekniikan huippuunsa hiomiseen. Lisäksi painonnosto vie tehokkaasti keskittymisen pois kuntosalin ulkopuolisista asioista ja sen tuomat onnistumisen tunteet ovat vailla vertaa! Pihlan lempiliike on (tietysti) tempaus (haba).

Kuntosalin ulkopuolella Pihla työskentelee Kauppi Sports Centerin asiakaspalvelussa sekä opiskelee liikuntafysiologiaa Jyväskylän yliopistossa, eli harjoitteluun ja ravitsemukseen liittyvissä kysymyksissä kannattaa kääntyä Pihlan puoleen!

Tervetuloa kurssille!