fbpx

Personal trainer tai urheiluvalmentaja, Well Gymillä voit valmentaa omia asiakkaitasi ja ryhmiä

Well Gym hinnasto

12kk 39,90€/kk | 6kk 49,90€/kk | 1kk 59,90€/kk | Seniorit 29,90€/kk | 10-kortti 90€ | Kertakäynti 10€

Tervetuloa Well Gymille, jossa voit kehittää uraasi personal trainerina tai urheiluvalmentajana. Meillä Well Gymillä tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia tiloja omien asiakkaidesi sekä ryhmien valmennukseen. Olemme ylpeitä saadessamme auttaa sinua saavuttamaan sinun ja asiakkaidesi tavoitteet kuntosali- ja urheilualalla

Kun valmennat omia asiakkaitasi Well Gymin tiloissa, saat käyttöösi huippuluokan laitteet ja tilat. Monipuolinen välineistö, kuntosalivarusteet ja valmennusvälineet mahdollistavat monipuoliset harjoitusmahdollisuudet.  Yhdistämällä oman ammattitaitosi Well Gymin vahvaan brändiin ja ensiluokkaisiin laitteisiin, voimme rakentaa yhdessä menestyksekkään valmennusuran.

Olet sitten vasta aloittamassa uraasi personal trainerina tai urheiluvalmentajana tai etsit uusia mahdollisuuksia kehittymiseen, Well Gym tarjoaa sinulle tähän mainiot puitteet. Olitpa sitten kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta tai ryhmävalmennuksesta, meillä olet aina tervetullut osaksi tiimiämme. Yhdessä voimme saavuttaa suuria asioita ja auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän tavoitteensa.

Tule mukaamme Well Gymin matkalle kohti menestystä personal trainerina tai urheiluvalmentajana. Ota yhteyttä meihin ja liity osaksi kuntosalialan johtavaa valmennuskeskusta.

Kuntosali kuntoilijoille ja urheilijoille

Well Gym kuntosalilla liikunta on intohimo, terveys on prioriteetti ja saavutukset ovat päämäärä. Ymmärrämme, että jokaisella kuntoilijalla ja urheilijalla on omat tavoitteensa ja tarpeensa, joihin haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

PAINONNOSTO, JUOKSUSUORA JA TATAMI OSITTAIN POIS KÄYTÖSTÄ 1-2.9.2023 WELL GYM TAMPERE Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi...