fbpx

Valitse sinulle parhaiten sopiva jäsenyys WellGymin laajasta valikoimasta

Kuntosali Well Gym

Well Gym hinnasto

12kk 39,90€/kk | 6kk 49,90€/kk | 1kk 59,90€/kk | Seniorit 29,90€/kk | 10-kortti 90€ | Kertakäynti 10€

 Well Gym – Sinun paras valinta kuntosalijäsenyydelle

Tervetuloa Well Gym kuntosalin maailmaan! Haluamme tarjota sinulle laadukkaita ja monipuolisia kuntosalielämyksiä, jotta voit saavuttaa tavoitteesi terveellisemmässä elämässä. Olipa kuntotavoitteesi mikä tahansa, meidän laajasta valikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivan jäsenyyden.

Laaja valikoima jäsenyyksiä juuri tarpeisiisi

Well Gym kuntosali tarjoaa sinulle erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on yksilölliset tarpeet ja tavoitteet, ja siksi haluamme tarjota sinulle mahdollisimman monipuolisen valikoiman.

Jäsenyysvaihtoehtoihimme kuuluu muun muassa perinteinen kertamaksu, kuukausijäsenyys tai jopa vuosijäsenyys. Voit valita itsellesi sopivan jäsenyysmuodon riippuen siitä, kuinka usein haluat käydä kuntosalilla ja millaisia palveluita toivot. Jos haluat sitoutua pitkäaikaisemmin, vuosijäsenyys voi olla hyvä vaihtoehto, kun taas kuukausijäsenyys tai 10-kerran kortti tarjoaa joustavuutta.

Well Gym – Luotettava kumppanisi kuntosalin maailmassa

Kun valitset Well Gymin jäsenyyden, saat luotettavan kumppanin matkallasi kohti parempaa kuntoa ja terveyttä. Meidän kuntosaliympäristömme on suunniteltu tukemaan sinua kaikissa liikuntaan liittyvissä tavoitteissasi.

Well Gymin ammattitaitoinen henkilökunta on aina valmiina auttamaan ja neuvomaan sinua oikeiden harjoitusohjelmien ja laitteiden valinnassa. Tarjoamme myös erilaisia ryhmäliikuntatunteja Tampereella, joista voit valita itsellesi sopivia ja kokeilla uusia lajeja. Hyödynnä myös personal trainer -palveluamme, jos haluat yksilökohtaista ohjausta ja tukea tavoitteidesi saavuttamiseen.

Tule mukaan Well Gymin jäseneksi

Oletko valmis aloittamaan matkasi kohti parempaa kuntoa ja terveyttä? Valitse sinulle sopiva jäsenyys alati kehittyvässä Well Gymin kuntosalissa ja löydä uusi intohimo liikuntaan. Tule vahvistamaan meidän Well Gymin yhteisöä ja varmista, että olet ottanut tärkeän askeleen kohti hyvinvointia, josta olet aina haaveillut.

Tervetuloa Well Gym kuntosalille – yhdessä saavutamme enemmän!

Kuntosali kuntoilijoille ja urheilijoille

Well Gym kuntosalilla liikunta on intohimo, terveys on prioriteetti ja saavutukset ovat päämäärä. Ymmärrämme, että jokaisella kuntoilijalla ja urheilijalla on omat tavoitteensa ja tarpeensa, joihin haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

PAINONNOSTO, JUOKSUSUORA JA TATAMI OSITTAIN POIS KÄYTÖSTÄ 1-2.9.2023 WELL GYM TAMPERE Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi...