fbpx

Vältä yleiset virheet: Tärkeät seikat kuntosali harjoittelussa Well Gymin avulla

Kuntosali Well Gym

Well Gym hinnasto

12kk 39,90€/kk | 6kk 49,90€/kk | 1kk 59,90€/kk | Seniorit 29,90€/kk | 10-kortti 90€ | Kertakäynti 10€

Oikea harjoittelutekniikka

Hyvä kuntosalisuoritus alkaa aina oikeasta harjoittelutekniikasta. Tämä on äärimmäisen tärkeää niin tulosten saavuttamiseksi kuin loukkaantumisten välttämiseksi. Well Gymin Tärkeät seikat kuntosali harjoittelussa -artikkelissa käymme läpi muutamia perusasioita, jotka tulisi pitää mielessä oman kuntosaliharjoittelun aikana. Ensinnäkin on tärkeää aloittaa harjoittelu kehonhuoltoliikkeillä ja lämmittelyllä, jotta lihakset valmistuvat raskaampaan treeniin. Tämä auttaa myös välttämään mahdollisia loukkaantumisia.

Seuraavaksi keskitymme yksittäisiin liikkeisiin ja niiden oikeaan suoritustekniikkaan. Esimerkiksi kyykkyliikkeessä on tärkeää pitää selkä suorana ja polvet linjassa varpaiden kanssa. Vääränlainen suoritustekniikka voi aiheuttaa selkävaivoja ja muita vammoja. Well Gym tarjoaa ilmaisia tekniikkakoulutuksia jäsenilleen, joten kannattaa hyödyntää tätä palvelua.

Oikea liikevalikoima

Monet kuntosalia aloittelevat keskittyvät usein vain muutamaan liikkeeseen, kuten penkkipunnerrukseen tai hauiskääntöön. On kuitenkin tärkeää huolehtia siitä, että harjoittelu on kokonaisvaltaista ja koko kehon lihaksistoa kuormittavaa. Hyvässä kuntosaliharjoittelussa on mukana sekä vapailla painoilla että laitteilla tehtäviä liikkeitä. Näin varmistetaan, että kaikki lihasryhmät tulevat huomioiduksi. Well Gym tarjoaa laajan valikoiman erilaisia laitteita ja painoja, joten treeniohjelmaa on helppo varioida ja muuttaa aina tarpeen mukaan.

Sekä aloittelijoille että kokeneemmille treenaajille suosittelemme myös erilaisten toiminnallisten liikkeiden sisällyttämistä harjoitteluohjelmiin. Toiminnallisuus tarkoittaa liikkeitä, jotka jäljittelevät kehon luonnollisia liikemalleja. Esimerkiksi kahvakuulailu ja TRX-harjoittelu ovat mainioita tapoja kehittää voimaa ja kestävyyttä samalla kun parannetaan kehon toimivuutta erilaisissa liiketilanteissa. Well Gymin ammattitaitoiset valmentajat voivat auttaa sinua löytämään sopivia toiminnallisia liikkeitä treeniohjelmaasi.

Kuntosali kuntoilijoille ja urheilijoille

Well Gym kuntosalilla liikunta on intohimo, terveys on prioriteetti ja saavutukset ovat päämäärä. Ymmärrämme, että jokaisella kuntoilijalla ja urheilijalla on omat tavoitteensa ja tarpeensa, joihin haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

PAINONNOSTO, JUOKSUSUORA JA TATAMI OSITTAIN POIS KÄYTÖSTÄ 1-2.9.2023 WELL GYM TAMPERE Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi...