fbpx

Well Gym -kuntosalin tarjoamat kuntotestit ja niiden hyödyt

Kuntosali Well Gym

Well Gym hinnasto

12kk 39,90€/kk | 6kk 49,90€/kk | 1kk 59,90€/kk | Seniorit 29,90€/kk | 10-kortti 90€ | Kertakäynti 10€

Well Gym kuntosalin tarjoama kehonkoostumusmittaus

Well Gym kuntosali tarjoaa erilaisia kuntotestejä, joilla voit mitata ja seurata omaa kuntotasoasi sekä saavuttaa tavoitteesi. Erilaiset testit ovat erinomainen apukeino arvioidaksesi kehon fyysisiä ominaisuuksia ja niiden avulla voit suunnitella harjoittelusi tehokkaammin. Meillä Well Gym kuntosalilla ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on omat tavoitteensa, ja haluamme auttaa sinua saavuttamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla.

Yksi suosituimmista testeistämme on kehonkoostumusmittaus, joka auttaa sinua määrittämään kehon rasvaprosentin, lihastasot, nestetasapainon ja muut olennaiset tiedot kehosi koostumuksesta. Tämä tieto auttaa sinua suunnittelemaan ruokavaliotasi ja harjoitteluasi vastaamaan omia tarpeitasi. Näin voit saavuttaa haluamasi tulokset tehokkaasti ja turvallisesti. Laite, jota käytämme kehonkoostumusmittaukseen on luotettava, joten voit olla varma, että saat parasta mahdollista tietoa omaan kehosi koostumuksesta.

Kuntotestien hyödyt

Kuntotestiemme avulla pystyt seuraamaan omaa kehitystäsi ja näkemään, miten harjoittelusi ja elämäntapamuutoksesi vaikuttavat fyysiseen kuntoosi. Näin voit arvioida, mikä toimii sinulle parhaiten ja tehdä tarvittavat muutokset harjoitteluusi, kun näet tulokset omilla silmilläsi. Kuntotestit kannustavat sinua asettamaan realistisia tavoitteita ja seuraamaan niiden etenemistä. Me Well Gym kuntosali tiedämme, että motivaatio on usein yksi suurimmista haasteista, ja kuntotestit voivat auttaa sinua pysymään motivoituneena ja sitoutuneena tavoitteisiisi.

Lisäksi kuntotestien avulla pystyt tunnistamaan mahdolliset heikkoudet ja kehittämiskohteet omassa harjoittelusessiossasi. Tämä auttaa sinua rakentamaan tasapainoisemman ja tehokkaamman harjoitusrutiinin, joka kohdistuu juuri niihin osa-alueisiin, joissa tarvitset eniten parannusta. Me Well Gym kuntosalilla haluamme auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen, joten tarjoamme erilaisia testejä, jotka kattavat kaikki kehon tärkeät osa-alueet.

Kuntosali kuntoilijoille ja urheilijoille

Well Gym kuntosalilla liikunta on intohimo, terveys on prioriteetti ja saavutukset ovat päämäärä. Ymmärrämme, että jokaisella kuntoilijalla ja urheilijalla on omat tavoitteensa ja tarpeensa, joihin haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

PAINONNOSTO, JUOKSUSUORA JA TATAMI OSITTAIN POIS KÄYTÖSTÄ 1-2.9.2023 WELL GYM TAMPERE Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi...