fbpx

Kehonhuolto osana kuntosaliharjoittelua

Well Gym hinnasto

12kk 39,90€/kk | 6kk 49,90€/kk | 1kk 59,90€/kk | Seniorit 29,90€/kk | 10-kortti 90€ | Kertakäynti 10€

Suorituskyvyn optimointi kehonhuollolla

Kehonhuolto on olennainen osa kuntosaliharjoittelua. Monet keskittyvät pelkästään lihasten kasvattamiseen ja voiman lisäämiseen, unohtaen samalla kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Kehonhuollolla voi kuitenkin edistää suorituskyvyn optimointia ja saada aikaan parempia harjoitustuloksia.

Ensinnäkin, kehonhuolto auttaa ylläpitämään liikkuvuutta. Säännöllinen venyttely ja liikkuvuusharjoitukset parantavat nivelten liikeratoja ja estävät lihasten lyhentymistä. Hyvä liikkuvuus mahdollistaa tehokkaammat ja laadukkaammat liikeradat harjoittelussa, mikä puolestaan ehkäisee loukkaantumisia ja parantaa suorituskykyä. Muista sisällyttää harjoitusohjelmaasi myös erilaisia liikkuvuutta edistäviä harjoitteita, kuten dynaamista venyttelyä ja liikeratoja avaavia liikkeitä.

Kehonhuolto palautumisen tukena

Vaikka kova treenaaminen ja lihaskasvun tavoittelu ovat tärkeitä kuntosaliharjoittelussa, on tärkeää muistaa myös kehon palautuminen. Kehonhuolto voi toimia tehokkaana palautumisen tukena, varmistaen, että keho voi toipua harjoituksista ja kasvaa vahvemmaksi.

Yksi kehonhuollon tärkeä osa-alue on lihashuolto. Hieronta, foam rolling ja muut vastaavat tekniikat auttavat rentouttamaan lihaksia ja poistamaan niiden välisiä jännitteitä. Tällä tavoin ne edistävät verenkiertoa ja hapenkuljetusta lihaksiin, nopeuttaen palautumisprosessia. Lisäksi kehonhuolto auttaa poistamaan lihasjumeja ja -kiputiloja, jolloin kuntosaliharjoittelu sujuu paremmin ja lihakset voivat toimia optimaalisesti.

Kuntosali kuntoilijoille ja urheilijoille

Well Gym kuntosalilla liikunta on intohimo, terveys on prioriteetti ja saavutukset ovat päämäärä. Ymmärrämme, että jokaisella kuntoilijalla ja urheilijalla on omat tavoitteensa ja tarpeensa, joihin haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

PAINONNOSTO, JUOKSUSUORA JA TATAMI OSITTAIN POIS KÄYTÖSTÄ 1-2.9.2023 WELL GYM TAMPERE Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi...