fbpx

Kuntoile kokonaisvaltaisesti Well Gymin monipuolisilla fitnesspalveluilla

Well Gym hinnasto

12kk 39,90€/kk | 6kk 49,90€/kk | 1kk 59,90€/kk | Seniorit 29,90€/kk | 10-kortti 90€ | Kertakäynti 10€

Well Gymin monipuoliset Kuntosali- ja Liikuntapalvelut

Tervetuloa Well Gym kuntosaliin – Suomen johtavaan kuntosali- ja liikuntapalveluyritykseen, joka tarjoaa sinulle kokonaisvaltaiset ja monipuoliset palvelut. Meillä teet kuntotreenisi ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa ja inspiroivassa ympäristössä. Well Gym tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi saavuttaaksesi tavoitteesi, olipa se painonpudotus, lihaskunnon kohottaminen tai yleisen hyvinvoinnin ylläpitäminen.

Henkilökohtaista ohjausta juuri sinulle sopivalla tasolla

Olemme ylpeitä tarjoamistamme laadukkaista ja kattavista kuntosali- ja liikuntapalveluista. Well Gymin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi juuri sinulle sopivalla tasolla. Ohjaajamme ovat koulutettuja ja motivoituneita auttamaan sinua treenaamaan oikein sekä turvallisesti. He luovat sinulle yksilöllisen harjoitussuunnitelman ja auttavat sinua seuraamaan kehittymistäsi. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut kuntoilija, meillä on tarjolla sopivia palveluita kaiken tasoisille asiakkaille.

Monipuolinen laitteisto ja ryhmäliikuntatunnit

Well Gym kuntosali tarjoaa sinulle monipuolisen valikoiman laadukkaita harjoituslaitteita. Olipa kiinnostuksesi painoharjoitteluun, aerobisiin treeneihin tai kuntopyöräilyyn, meillä on valikoimassamme laitteita juuri sinun tarpeisiisi. Tarjoamme myös energisiä ryhmäliikuntatunteja Tampereella, joiden avulla voit treenata muiden kanssa samanhenkisessä porukassa ja inspiroitua toisten motivaatiosta.

Tervetuloa Well Gymin kuntosalille

Ota askel kohti terveellisempää ja energisempää elämää liittymällä Well Gym kuntosalin jäseneksi. Liikunta- ja hyvinvointi muuttuvat elämäntapaasi kuuluvaksi iloksi, kun valitset Well Gymin kuntosalin. Tarjoamme sinulle monipuoliset ja laadukkaat palvelut, joiden avulla saat aikaan haluamasi tulokset ja nautit treenaamisesta samalla kun pidät huolta kehostasi. Tule kokemaan Well Gymin ainutlaatuinen ilmapiiri ja liity joukkoomme jo tänään.

Kuntosali kuntoilijoille ja urheilijoille

Well Gym kuntosalilla liikunta on intohimo, terveys on prioriteetti ja saavutukset ovat päämäärä. Ymmärrämme, että jokaisella kuntoilijalla ja urheilijalla on omat tavoitteensa ja tarpeensa, joihin haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

PAINONNOSTO, JUOKSUSUORA JA TATAMI OSITTAIN POIS KÄYTÖSTÄ 1-2.9.2023 WELL GYM TAMPERE Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi...