fbpx

Tehokkaat kuntoilutavat arjen keskellä

Kuntosali Well Gym

Well Gym hinnasto

12kk 39,90€/kk | 6kk 49,90€/kk | 1kk 59,90€/kk | Seniorit 29,90€/kk | 10-kortti 90€ | Kertakäynti 10€

Tehokkaat kuntoilutavat arjen keskellä

Terveys ja kunto ovat tärkeitä osa-alueita, joita tulisi huomioida päivittäisessä elämässä. Monet meistä haluavat pysyä kunnossa, mutta arjen kiireiden keskellä saattaa olla hankalaa löytää aikaa ja motivaatiota kuntoilulle. Onneksi olemassa on lukuisia tehokkaita kuntoilutapoja, joita voi helposti sisällyttää osaksi päivittäistä rutiinia. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia vinkkejä, joiden avulla voit saavuttaa hyvän kunnon arjen keskellä.

1. Liikkuva työpäivä

Yksi hyvä tapa lisätä liikuntaa arkeen on tehdä työpäivästä liikkuva. Mikäli mahdollista, kannattaa harkita seisomatyöskentelyä tai säännöllisiä taukoja, joina teet pienen kävelylenkin tai venyttelet. Näin saat liikuttua enemmän päivän aikana ja samalla virkistät mieltäsi. Voit myös käyttää portaita hissin sijasta ja tehdä pieniä liikkeitä istuessa, kuten jalkojen venyttelyä tai käsipainojen käyttöä.

Well Gym kuntosali tarjoaa myös erilaisia työpäivän kuntoilutunteja, jotka voit helposti sisällyttää päivääsi. Tällaiset tunnit voivat sisältää esimerkiksi kevyttä lihaskuntoharjoittelua tai venyttelyä. Näin saat tehokasta liikuntaa työpäivän aikana ja samalla pidät huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi.

2. Kotitreeni

Jos aikataulusi ei mahdollista kuntosalikäyntejä tai ryhmäliikuntatunteja, voit mainiosti toteuttaa tehokkaan treenin myös omassa olohuoneessasi. Kotitreeni on joustava vaihtoehto liikunnan lisäämiseen arjessa ja se ei vaadi suuria investointeja. Liikuntaa voi tehdä esimerkiksi kehonpainolla, kuminauhoilla tai pienillä käsipainoilla.

Well Gym kuntosali tarjoaa myös monipuolisen valikoiman kotitreeniohjelmia, jotka voit helposti tilata nettisivuiltamme. Näiden treeniohjelmien avulla voit luoda itsellesi tehokkaan kotitreenin, jolla kehität kuntoasi ja vahvistat lihaksiasi. Treeniohjelmat sisältävät erilaisia liikevaihtoehtoja eri lihasryhmille ja niiden avulla voit rakentaa itsellesi sopivan treenin omien tavoitteidesi mukaisesti.

Arjen keskellä on tärkeää muistaa, että jokainen pienikin liikuntahetki on askel kohti parempaa kuntoa. Pienelläkin panostuksella voit saada aikaan merkittäviä muutoksia sekä fyysisessä että henkisessä hyvinvoinnissasi. Well Gym kuntosali haluaa olla tukenasi matkallasi kohti parempaa kuntoa ja tarjoaa monipuolisia ratkaisuja kuntoilun lisäämiseen arjen keskellä. Tartu rohkeasti näihin vinkkeihin ja saatat yllättyä, miten paljon voit saavuttaa pienilläkin muutoksilla.

Kuntosali kuntoilijoille ja urheilijoille

Well Gym kuntosalilla liikunta on intohimo, terveys on prioriteetti ja saavutukset ovat päämäärä. Ymmärrämme, että jokaisella kuntoilijalla ja urheilijalla on omat tavoitteensa ja tarpeensa, joihin haluamme tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet.

Saatat pitää myös näistä

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

Tiedote Well Gym Tampere 1-2.9.2023

PAINONNOSTO, JUOKSUSUORA JA TATAMI OSITTAIN POIS KÄYTÖSTÄ 1-2.9.2023 WELL GYM TAMPERE Liikunnan ja terveystiedon opettajien opintopäivät järjestetään Tampereella Kauppi...