fbpx

WELL GYM NETTIVALMENNUS

Edulliset nettivalmennukset naisille ja miehille tavoitteelliseen harjoitteluun | Kuntosaliharjoittelu | Toiminnallinen harjoittelu | Ravintoneuvonta

 

Alk. 49,90€/kk

WELL GYM NETTIVALMENNUS

Kuntosaliharjoittelu | Voimaharjoittelu
| Toiminnallinen harjoittelu aloittelijoille | Toiminnallinen harjoittelu edistyneille

 

Alk. 49,90€/kk

WELL GYM NETTIVALMENNUS

Nettivalmennus soveltuu niin aloittelijoille kuin pidempään treenanneille.

Suljetussa Facebook-ryhmässä tarjotaan vinkkejä treenaamiseen. Sieltä saa myös yhteyden valmentajaan, jolta voi pyytää henkilökohtaista apua omiin treeneihin.

 

Alk. 49,90€/kk

6kk ja 12kk NETTIVALMENNUKSET

Kaikki valmennukset sopivat miehille ja naisille. 6kk tai 12kk nettivalmennus on suunnattu tavoitteellisesti treenaaville ja soveltuu myös elämäntapamuutoksen tueksi.

Uudet 6kk ja 12kk nettivalmennusryhmät alkavat joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Miten sitten valita juuri Sinulle sopiva valmennus? Lue lisää täältä:

UUSI STARTTI NETTIVALMENNUKSEEN JOKA KUUKAUSI

6kk ja 12kk valmennukset starttaavat joka kuun ensimmäisenä maanantaina. Harjoitusohjelmat jaetaan viimeistään aloitusta edeltävänä päivänä. 

Mukaan valmennukseen voit ilmoittautua milloin vain, ja ilmoittautuessasi viimeistään kuun ensimmäistä maanantaita edeltävänä torstaina, pääset aloittamaan heti seuraavan viikon maanantaina. 

Huom! Mikäli ilmoittaudut mukaan aloituspäivää edeltävän perjantain-sunnuntain välillä, alkaa valmennus seuraavan kuukauden ensimmäisenä maanantaina eli kuukauden päästä.

SPORTYPLANNER HARJOITTELUN TUKENA

Harjoitusohjelmapohjana toimii SportyPlanner, jonne vaihtuvat harjoitusohjelmat jaetaan kuukausittain.

Ohjelmat sisältävät alkulämmittelyt, treenit liikevideoineen ja ohjeistuksineen sekä loppuverryttelyt. Rekisteröityessäsi SportyPlannerin käyttäjäksi, tarjoaa sivusto myös muita työkaluja harjoittelun tueksi, kuten treenipäiväkirjan, jonka avulla voit seurata edistymistäsi.

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU VALMENNUKSET

Toiminnallisessa harjoittelussa keskitytään pääasiassa koko vartalon liikkeisiin ja käytetään monipuolisesti eri harjoitusvälineitä levytangoista ja käsipainoista kehonpainoliikkeisiin. Valmentajalta saat tukea harjoitteluusi ja huomaat saavasi tuloksia vauhdilla!

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU ALOITTELIJOILLE

Toiminnallinen harjoittelu sopii kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan monipuolisesti ja polttaa rasvaa! Tulet tekemään sekä voima- että kestävyysharjoittelua ja saat molemmista parhaat puolet irti yhdellä ohjelmalla. Kiinteämpi keho ja parempi kunto kulkevat siis käsi kädessä tämän ohjelman avustamana!

Treenit 4 x vko.
Sisältää kaksi salitreeniä ja kaksi aerobista treeniä.
Valmennuksen kesto:
6kk | 12kk

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Sinulle joka olet jo aiemmin harrastanut toiminnallista harjoittelua. Tässä ohjelmassa vaativampia ja monipuolisempia voima- ja kestävyystreenejä.  Toiminnallisella harjoittelulla saavutat voimakkaan ja kiinteän kehon.

Treenit 4 x vko.
Sisältää kolme salitreeniä ja yksi aerobinen treeni.
Valmennuksen kesto:
6kk |12kk

KUNTOSALI HARJOITTELU VALMENNUKSET

Kasvata voimaa ja lihasmassaa tehokkaasti! Lisäämällä muutaman aerobisen harjoituksen viikkoon saat näistä myös tehokkaat rasvanpoltto-ohjelmat. Halusit siis kaventaa vyötäröä tai saada erottuvammat lihakset, näillä valmennuksilla ja valmentajan neuvoilla pääset haluamiisi tuloksiin!

KUNTOSALIHARJOITTELU

Jos et ole aiemmin harjoitellut kuntosalilla tai palaat painojen pariin tauon jälkeen, tämä ohjelma sopii sinulle. Se on myös tehokas, jos sinulla on aikaa enintään kahdelle treenille viikossa.

Treenit 2 x viikossa
Valmennuksen kesto:
6kk | 12kk

VOIMAHARJOITTELU

Jos ehdit salille muutaman kerran viikossa, tätä ohjelmaa noudattamalla saat varmasti tuloksia aikaan! Koko vartalon treenit antavat mahdollisuuden tehokkaaseen rasvan polttamiseen ja toisaalta myös lihaksen ja voiman kasvattamiseen!

Treenit 3 x vko
Valmennuksen kesto:
6kk | 12kk

HINNASTO WELL GYM NETTIVALMENNUS

Valitse omiin tarpeisiin ja tavoitteisiin soveltuva valmennus.